עוגת שקדים-שזיף עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 690 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שקדים חתוכים, שזיפים, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגת שזיפים ושקדים, עוגת שקדים, ו עוגת שקדים שזיפים (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את קראנץ שקדים : מחממים התנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
שקדים
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה, לזרוק את השקדים, סוכר ומים עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מורחים את השקדים על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
מורחים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
4
אופים במשך כ 11 דקות, ערבוב פעם אחת וסיבוב גיליון האפייה, עד הזהב; תן מגניב. לשבור את כל חתיכות גדולות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
5
הפוך את הטארט : במחבת גדולה, להמיס 1 כף החמאה עם 3 כפות של סוכר חום על חום גבוה בינוני במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הוסף את Chambord ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
Chambord
7
מוסיפים את השזיפים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הקצוות מתחילים לרכך, על 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השזיפים לתבנית אפייה כדי להתקרר. שמור את המיצים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שזיף
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
תבנית אפייה
מחבת
8
במעבד מזון, לטחון את השקדים עד בסדר גמור. בקערה בינונית, לשלב את הנותרים 2 כפות כל חמאה וסוכר חום. מערבבים את 1/2 כוס שקדים טחונים ואת 1 1/2 כפות קמח.
מרכיבים שתצטרך
ארוחת שקדים
סוכר חום
שקדים
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
9
להוסיף 1 ביצה וניל ומערבבים עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
וניל
ביצה
10
על משטח מקומח קל, לרדד את הבצק למלבן מחוספס 13 על 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלול
11
חותכים את הבצק לשניים לאורכו ומעבירים חתיכה אחת לתבנית אפייה אפויה. בקערה קטנה, לנצח את הביצה הנותרת. מברשת קלות את הביצה המוכה על המאפה על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
12
חותכים את מרכז הבצק שנותר, משאירים גבול מלבני ברוחב 1 אינץ'; שומרים את המרכז לשימוש נוסף. הניחו בצורה מסודרת את מסגרת המאפה על המלבן על תבנית האפייה. מברשת קלות את הגבול עם הביצה המוכה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
13
מורחים את תערובת השקדים על בסיס המאפה. מסדרים את השזיפים על מילוי השקדים ומקררים לפחות 30 דקות, עד הצטננות.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
בסיס
שזיף
14
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנור
15
אופים את הטארט במשך 1 שעה, עד המאפה הוא חום זהוב מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
תנור
16
תן לעמוד במשך 15 דקות, או עד מקורר מעט.
17
מברישים את השזיפים עם מיצי Chambord.
מרכיבים שתצטרך
Chambord
שזיף
18
חותכים את לרוחב טארט לפרוסות ומקשטים עם קראנץ שקדים (או שקדים פרוסים).