עוגת שקדים איטלקית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שקדים איטלקית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 294 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם אבקת סוכר, ביצים, קמח עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת שקדים איטלקית - Giada De Laurentiis, עוגת שוקולד ושקדים איטלקית, ו מבשלים את הספר: עוגת שקדים איטלקית.
הוראות
מיץ מיקרוגל בקערה קטנה ב 30 שניות גבוהות או עד חם.
בואו לעמוד 10 דקות; לנקז.
מערבבים קמח תירס, קמח ואבקת אפייה בקערה.
מערבבים חמאה, מרציפן, ווניל בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה מאוד. בהדרגה להוסיף 1 1/4 כוסות אבקת סוכר, להכות עד אור ורך.
מוסיפים ביצים וחלמונים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים תערובת קמח תירס ויוגורט, מכים עד מעורבב. מערבבים בצימוקים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל.
הסר מן המחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
מפזרים 1 1/2 כפיות אבקת סוכר.