עוגת שקדים נורבגית
עוגת שקדים נורבגית עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 10 . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, אבקת אפייה, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. . עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגיות שקדים נורבגיות, פירסטקאקה של משפחת יארנאל (הל-עוגת שקדים נורווגית), ו עוגת תפוזים נורבגית.
הוראות
בסיר על אש נמוכה, או בקערת מתכת על מחבת של מים רותחים, לטאטא יחד את חלמוני ביצה וסוכר. מוסיפים את השמנת הכבדה. מבשלים ומערבבים עד התערובת היא עבה מאוד: כמה טיפות dribbled על פני השטח צריך להיות גלוי.
הסר מהחום, ומערבבים את החמאה עד משולב לחלוטין.
מניחים יריעת ניילון על פני השטח, ומקררים בין לילה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז מחבת 9 אינץ ' springform.
בקערת זכוכית או מתכת, מקציפים חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי עד שהוא מסוגל להחזיק שיא מוצק. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את השקדים הטחונים, אבקת אפייה וסוכר ממתקים. באמצעות מרית מקצף או גומי, מקפלים 1/3 של חלבוני הביצה לתערובת השקדים כדי להבהיר; מקפלים את החלבונים הנותרים עד מעורבב היטב.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד העליון של העוגה מעיינות בחזרה כאשר נלחץ קלות. עוגה מגניבה, ואז להסיר מהמחבת.
מורחים את הזיגוג על גבי, ומגישים.