קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שקדים עם מילוי תאנים וקרם אדר

עוגת שקדים עם מילוי תאנים וקרם אדר
אם יש לכם אבקת סוכר, חמאה, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 19%. נסו עוגת שקדים עם מילוי תאנים וקרם אדר, עוגת שקדים עם מילוי רוטב שזיפים וקרם חמאה זנגביל, ו עוגת שקדים עם קרם חמאה מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F. קו 24 לספור רגיל בגודל cupcake מחבת עם ספינות cupcake.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערת ערבוב כבדה, שמנת יחד החמאה וקיצור במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם עד, בשילוב לחלוטין. לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיף את הסוכר superfine עם המיקסר מוגדר למהירות נמוכה. לאחר שילוב, הגדר את המיקסר למהירות בינונית ומערבבים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מנפים יחד את קמח העוגה, קמח שקדים, מלח ואבקת אפייה. להתחיל להוסיף את החומרים יבשים מנופה לבלילה, לסירוגין עם חלב חם. מקפלים פנימה את השקדים החתוכים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
קמח עוגהקמח עוגה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
ממלאים את ספינות הקאפקייקס שני שלישים מהדרך ואופים במשך 16 עד 20 דקות. השתמש קיסם לתקוע במרכז הקאפקייק ואם זה יוצא נקי אז הקאפקייקס נעשים.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר מהמחבת ומניח על מגש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
לאחר הקאפקייקס מקורר, למלא את מרכז הקאפקייקס עם 1 כף מילוי תאנה. באמצעות שקית מאפה וטיפ צנרת, כפור את העוגות עם קרם חמאה מייפל. ללטף את הצדדים של קרם חמאה עם שקדים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
9
שים את כל החומרים לתוך בלנדר תערובת במשך 1 דקה. לאחר מעורבב, להעביר את התערובת לתוך מיקרוגל בטוח קערה ומיקרוגל עד עבה, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מערבבים היטב לאחר מיקרוגל.
11
בקערת ערבוב כבדה, שמנת החמאה עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
12
מוסיפים 3 כוסות אבקת סוכר ומערבבים במהירות בינונית במשך 3 דקות. לגרד את הקערה ויוצקים את הקצפת הלא חלבית.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מערבבים על מהירות נמוכה עד מעורב לחלוטין.
14
הוסף את הנותרים 4 כוסות אבקת סוכר. מקפלים בסירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה