עוגת שקדים עם מילוי תאנים וקרם אדר
אם יש לכם אבקת סוכר, חמאה, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 19%. נסו עוגת שקדים עם מילוי תאנים וקרם אדר, עוגת שקדים עם מילוי רוטב שזיפים וקרם חמאה זנגביל, ו עוגת שקדים עם קרם חמאה מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F. קו 24 לספור רגיל בגודל cupcake מחבת עם ספינות cupcake.
בקערת ערבוב כבדה, שמנת יחד החמאה וקיצור במהירות בינונית.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם עד, בשילוב לחלוטין. לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי.
מוסיף את הסוכר superfine עם המיקסר מוגדר למהירות נמוכה. לאחר שילוב, הגדר את המיקסר למהירות בינונית ומערבבים במשך 5 דקות.
מנפים יחד את קמח העוגה, קמח שקדים, מלח ואבקת אפייה. להתחיל להוסיף את החומרים יבשים מנופה לבלילה, לסירוגין עם חלב חם. מקפלים פנימה את השקדים החתוכים.
ממלאים את ספינות הקאפקייקס שני שלישים מהדרך ואופים במשך 16 עד 20 דקות. השתמש קיסם לתקוע במרכז הקאפקייק ואם זה יוצא נקי אז הקאפקייקס נעשים.
הסר מהמחבת ומניח על מגש להתקרר.
לאחר הקאפקייקס מקורר, למלא את מרכז הקאפקייקס עם 1 כף מילוי תאנה. באמצעות שקית מאפה וטיפ צנרת, כפור את העוגות עם קרם חמאה מייפל. ללטף את הצדדים של קרם חמאה עם שקדים קלויים.
שים את כל החומרים לתוך בלנדר תערובת במשך 1 דקה. לאחר מעורבב, להעביר את התערובת לתוך מיקרוגל בטוח קערה ומיקרוגל עד עבה, על 2 דקות.
מערבבים היטב לאחר מיקרוגל.
בקערת ערבוב כבדה, שמנת החמאה עד אור ורך.
מוסיפים 3 כוסות אבקת סוכר ומערבבים במהירות בינונית במשך 3 דקות. לגרד את הקערה ויוצקים את הקצפת הלא חלבית.
מערבבים על מהירות נמוכה עד מעורב לחלוטין.
הוסף את הנותרים 4 כוסות אבקת סוכר. מקפלים בסירופ מייפל.