עוגת שקדים שזיפים מדהימה
עוגת שקדים שזיפים מדהימה יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם חמאה, ליקר כתום, ריבת פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת שקדים, עוגת שזיפים עם שקדים, ו עוגת שקדים שזיפים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הבצק, לשלב את הקמח, סוכר וחמאה בקערה של מעבד מזון; דופק עד החמאה דומה פירורים גסים.
מוסיפים את החלמון ואת התהליך עד בשילוב.
מוסיף את השמנת, קצת בכל פעם, ומעבד עד הבצק פשוט מגיע יחד.
העברה ללוח מקומח קלות ללוש בעדינות להביא אותו יחד. מחלקים את הבצק ל 2 דיסקים, עוטפים הן פלסטיק, להקפיא אחד לשימוש אחר. צ ' יל הדיסק האחר במשך 30 דקות לפני מתגלגל החוצה.
מגלגלים את דיסק הבצק למעגל 12 אינץ ' על לוח מקורנן קלות. בזהירות להעביר למחבת טארט 9 או 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת, לחיצה על כל ביטים הנותרים וחתיכות לתוך הקצה, כך שהוא קצת עבה יותר בצדדים. אל תדאג אם הבצק נשבר כשאתה מעביר אותו; פשוט לחץ על הבצק הנותר למחבת, ו/או לתקן את האזורים הקרועים עם שאריות. תדקור את התחתית במזלג. הקפא את הקליפה.
בינתיים, כדי להפוך את המילוי, לטחון את השקדים עם 2 כפות סוכר במעבד מזון עד בינוני בסדר; אתה עדיין רוצה לראות ולהרגיש את המרקם. לנצח את הנותרים 3/4 כוס סוכר עם החמאה במערבל דוכן. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, עד פשוט מעורבב. מקציפים את השקדים, הקמח והברנדי. צנן את המילוי מספיק זמן כדי שזה יתייצב רק קצת, כ -20 דקות.
מורחים שכבה דקה של ריבה (scant 1/4 כוס בערך) על החלק התחתון של קליפת טארט מבושל להפיץ את מילוי שקדים על החלק העליון. בעדינות לדחוף את חצאי השזיף, בצד לחתוך, לתוך המילוי.
צחצח את השזיפים עם מעט ברנדי.
אופים במשך 50 עד 60 דקות, עד המילוי הוא חום זהוב להגדיר באמצע. מגניב על מתלה לפני הסרת בזהירות את הטארט מהמחבת. חם כל ריבה שנותרה עם קצת מים כדי להפוך זיגוג דק מברשת על טארט לפני ההגשה.