קושיקשה
מוכן ב57 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שקדים שקדים פאונד הדר

עוגת שקדים שקדים פאונד הדר
זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, אבקת אפייה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוגת ליטרת הדר, עוגת ליטרת הדר, ו עוגת קילו ארבעה הדרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות. שמן וקמח מחבת כיכר קטנה (שלי היה על 8 אינץ', אבל קצת גדול יותר יהיה בסדר).שים מיץ לימון, מיץ תפוזים ו 1/2 כוס בתוספת 1 כף סוכר בסיר קטן על אש נמוכה; לבשל עד הסוכר מתמוסס ולהסיר מחום.שים דבק שקדים הנותרים 1 כוס סוכר במעבד מזון ולעבד עד משולב היטב; להוסיף חמאה ולהמשיך לעבד עד אור. עם ריצת המכונה, מוסיפים ביצים אחת בכל פעם יחד עם גרידת וניל, וממשיכים לעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מערבבים את קמח העוגה, אבקת אפייה ומלח יחד בקערה, ולאחר מכן מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה ומלח למעבד המזון ודופק כמה פעמים-רק עד שהמרכיבים היבשים משולבים (להיזהר לא לעבור את התהליך, או שהעוגה תהיה קשה).
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים כ 47 דקות. W
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר את העוגה מהתנור ולתת להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
יוצקים את השריית הדרים (שלי התקרר לתוך סוג של סירופ) על העוגה ולתת לו לשבת במשך כ 30 דקות, או עד שכל הנוזל נספג ואת העוגה משחררת מהמחבת בקלות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
חותכים לפרוסות.