עוגת תבלינים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ספייס עוגה. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, ג'ינג'ר הקרקע, חלב חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת ארבעה תבלינים צרפתית עם ציפוי חמאה מתובל, עוגת Wacky (Spice Cake), ו עוגת תבלינים.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 ומניחים מתלה בשליש התחתון. חמאה וקמח שני 8 על 2 אינץ מחבתות עוגה עגולות. לנפות את הקמח עם אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, מלח וציפורן על גיליון נייר שעווה.
מערבבים את חלב החמאה ווניל בקנקן קטן.
במערבל חשמלי עומד מצויד מצורף משוט, להכות את החמאה במהירות בינונית עד שמנת.
מוסיף את הסוכרים חום בהיר מגורען לנצח עד אור ורך, על 4 דקות, לעצור פעם אחת כדי לגרד את הקערה.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה בתערובת הקמח במהירות נמוכה בקבוצות 3, לסירוגין עם תערובת החמאה, רק עד הבלילה חלקה; לעצור את המיקסר מדי פעם כדי לגרד את הקערה.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות.
מעבירים את המחבתות לתנור ואופים במשך 30 עד 35 דקות, או עד שהעוגות מתחילות להתכווץ מהצדדים.
תן לעוגות להתקרר במשך 10 דקות, ואז להפוך כל אחד על מתלה, להפוך על מתלה אחר ולתת מגניב לחלוטין. לעטוף כל עוגה בפלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר בן לילה.
חותכים חריץ 1/4 אינץ ' בצד של כל עוגה; זה יאפשר לך בשורה את השכבות בעת הרכבת העוגה. באמצעות סכין משונן ארוך, לחתוך כל שכבת עוגה במחצית אופקית ולהגדיר על משטח עבודה, לחתוך את הצד.
מרכז 1 שכבת עוגה תחתונה על מגש להפיץ 1/2 כוס של כתום על גבי, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב הקצה. לכסות עם שכבת העוגה העליונה שלה, לחתוך בצד למטה, דואג בשורה את החריצים.
מורחים את החלק העליון עם 1/2 כוס כתום, משאיר גבול 1/2 אינץ'. חזור עם העוגה הנותרת וקרד, המסתיים בשכבת עוגה.
מורחים את החלק העליון בצד עם ציפוי מרנג.