עוגת תבלינים דלעת
, המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם סוכר חום, סודה לשתיה, שמנת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת דלעת טבעונית רכה עם ציפוי קרם חמאה של תבליני דלעת, עוגת דלעת שוקולד כפולה עם קרם חמאה של תבליני דלעת, ו דלעת תבלינים פלדה לחתוך שיבולת שועל ברים עם דלעת תבלינים לבן שוקולד זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל -350 מעלות פ. חמאה וקמח בנדיבות תבנית צרור של 10 עד 12 כוסות.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. ממשיכים לבשל עד שהקצף בתבנית שכך והחמאה ריחנית וחום אגוזים, 3 עד 5 דקות. מיד להעביר לקערה של מערבל חשמלי.
מקציפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון, הסודה לשתיה, פלפל אנגלי ומלח בקערה גדולה.
מקציפים יחד את החמאה השחומה, הסוכרים והביצים במיקסר חשמלי עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה. מקציפים פנימה 1 1/2 כפיות וניל והדלעת. מקפלים פנימה את תערובת הקמח ואת הג ' ינג ' ר המגובש.
לגרד לתוך המחבת ואופים עד לבחור עץ מוכנס קרוב למרכז יוצא עם כמה פירורים לחים המצורפת, על 1 שעה 15 דקות. מצננים בתבנית, ואז מעבירים מרית מתכת סביב קצה ומרכז התבנית והופכים את העוגה על מגש הגשה.
מערבבים יחד את הסוכר של הקונדיטורים, השמנת הכבדה ואת 1/2 כפית הווניל שנותרה בקערה קטנה.