עוגת תבלינים עם זיגוג קרמל
עוגת התבלינים עם זיגוג קרמל עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 261 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 8 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם קצפת, מלח, זנגביל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת תפוחים מזוגגת-spice, עוגת ספייס דלעת מזוגגת מייפל, ו עוגת תבלין קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. רסס התחתון רק של 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, לנצח 1/3 כוס חמאה, סוכר מגורען וביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד מעורבב; לנצח על מהירות בינונית עד שמנת. במהירות נמוכה, לנצח בקמח, זנגביל, קינמון, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח וציפורן עד מעורב; לנצח על מהירות בינונית 1 דקה. מערבבים שמנת חמוצה ואגוזים רק עד מעורבב.
אופים 30 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. הפעל סכין שולחן סביב קצה המחבת כדי לשחרר את העוגה.
מקום צלחת הגשה חסינת חום הפוכה על פני מחבת; בזהירות להפוך את הצלחת ואת פאן מעל ולהסיר מחבת. מגניב בטמפרטורת החדר 30 דקות.
בסיר 2 ליטר, להמיס 1/4 כוס חמאה על חום בינוני. מוסיפים סוכר חום וסירופ תירס.
חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בקצפת; מרתיחים ומערבבים 3 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בוניל. מגניב על 25 דקות בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
מורחים ציפוי קרמל מעל העוגה, מה שמאפשר לחלק לדרוס את הצד של העוגה.