עוגת תות טרי
פאי תות טרי עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 367 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו מים, מיץ לימון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת אוכמניות טריה, קצפת תות שמנת עם רוטב תות טרי {קינוח לא אפוי בצנצנות!}, ו סופגניות מיני אפויות תות עם זיגוג תות-ליים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, מניחים ופלים במעבד מזון, ומעבדים עד הקרקע דק.
מוסיפים חמאה, 2 כפות סוכר וקליפה כתומה, ודופק 10 פעמים או רק עד שפלים לחים. לחץ לתוך הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגה 9 אינץ מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 15 דקות; מגניב על מתלה חוט.
כדי להכין מילוי, מחית 2 כוסות תותים עם מחית תפוחי אדמה.
מערבבים תותים מחית ומים בסיר קטן; מביאים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם. לחץ על תערובת תות דרך מסננת לתוך קערה, ושמור 1 כוס תות (להוסיף מספיק מים כדי למדוד 1 כוס, במידת הצורך). להיפטר מעיסת נייר.
שלב 2/3 כוס סוכר קורנפלור במחבת; להוסיף נוזלי תות, ערבוב היטב עם מקצף. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות.
הסר מהחום; מערבבים במיץ לימון.
מסדרים שכבה של תותים קטנים, צדדים גזע למטה, בקרום. כפית כשליש מהרוטב על התותים. מסדרים את התותים הנותרים על גבי, ולכפות את הרוטב שנותר על התותים. תרגע לפחות 3 שעות.