עוגת תות-יוגורט
פאי תות-יוגורט עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 274 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קליפת תפוז, יוגורט חלב מלא, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פרוזן יוגורט תות (עם יוגורט יווני), עוגת יוגורט תות, ו מטבל יוגורט תות.
הוראות
קוצצים גס כמחצית התותים, כדי שווה 1 1/2 כוסות פירות יער קצוצים (שמור אלה שנותרו לקישוט). במחבת 2-3 ליטר מעל חום בינוני, מערבבים תותים קצוצים, סוכר וג 'לטין עד ג' לטין וסוכר מומסים ותערובת רותחים.
הסר מן החום ומערבבים יוגורט, וניל, קליפת תפוז עד מעורבב היטב (נתחי תותים יהיה גלוי).
צמרמורת עד להגדיר, לפחות 6 שעות, או לכסות עם ניילון לעטוף להירגע עד 1 יום. ממש לפני ההגשה, מפזרים שבבי שוקולד באופן שווה על גבי עוגה. פרוסת תותים שנותרו.
חותכים עוגה לתוך טריזים; לשרת עם פירות יער פרוס.