עוגת תות קלאסית היא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום האם. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אבקת אפייה, קמח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: עוגת תות קלאסית, עוגת תות קלאסית, ו עוגת תות קלאסית.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה בשליש העליון.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים מתכת גדולה, נקייה או קערת זכוכית מקציף נקי במקפיא בזמן שאתה מכין את התותים ואת shortcakes.
מרכיבים שתצטרך
תותים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מערבבים את התותים, 1/4 כוס הסוכר, גרידת הלימון, מיץ לימון, 1 כפית של הוניל, וקמצוץ קטן של מלח בקערת ערבוב בינונית, לא מגיבה. מערבבים עד תותים מצופים היטב, ואז לתת לשבת בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, בזמן שאתה עושה את הקוביות, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותים
מיץ לימון
גרידת לימון
וניל
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
4
שלב את הקמח, אבקת אפייה, 2 כפות של הסוכר (תצטרך 2 כפות יותר שמאלה), ואת המלח הנמדד בקערה גדולה לטאטא לאוורר ולשבור כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
מוסיפים את חתיכות החמאה וזורקים למעיל בתערובת הקמח. עובד במהירות כדי לא לרכך את החמאה, לחתוך את החמאה לתוך החומרים היבשים עם בלנדר מאפה עד שהוא משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
6
טפטוף בכוס 1 של הקרם ומערבבים עם הידיים עד שהבצק פשוט מגיע יחד. (זה יהיה יבש מעט מתפורר.) להפוך את הבצק החוצה על משטח יבש, נקי, עובד בכל חתיכות יבש רופף עם הידיים. לטפוח את הבצק לעיגול, באמצעות מערוך, לגלגל אותו עד שהוא על 3/4 אינץ ' עבה. באמצעות חותך ביסקוויט 3 אינץ', לחתוך כמה שיותר shortcakes ככל האפשר (לחץ ישר דרך הבצק—לא לסובב את החותך, או את הקצרים לא יעלה כראוי). בעדינות rerolll לחתוך את הבצק עד שיש לך סך של 6 shortcakes. זרוק את כל הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטים
קרם
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
מערוך
7
מניחים את הגרעינים על תבנית אפייה ואופים עד שהם נפוחים ואת צמרות זהובות מרופדות עם חום, על 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
8
הסר מתלה חוט כדי להתקרר מעט.בינתיים, לשלב את הנותרים 1/2 כפית וניל, הנותרים 2 כפות סוכר, ואת כוס שמנת הנותרים בקערה הצוננת לטאטא עם מקורר להקציף עד פסגות בינוניות טופס, כ 3 דקות.הכן 6 צלחות הגשה קטנות. לפצל את הקצרים לחצי אופקית ולהגדיר את תחתית על הצלחות. באופן שווה לחלק את התותים השמורים על העוגות, ולאחר מכן באופן שווה לחלק את הקצפת על פירות יער. לסגור עם צמרות shortcake ולהגיש.