עוגת תות קלאסית
מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תותים מיכל, עלי נענע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו עוגת תות קלאסית, עוגת תות קלאסית, ו עוגת תות קלאסית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-375 מעלות F וממפים תבנית אפייה בנייר אפייה.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, 2 כפות סוכר, אבקת אפייה ו 1/2 כפית מלח.
מוסיף את החמאה ולעבוד לתוך הקמח, באמצעות האצבעות או חותך מאפה, עד חתיכות חמאה הם בגודל של אפונה קטנה.
בקערה קטנה, להקציף יחד 1/3 כוס קרם עם הביצה ו 1/3 כוס מים.
מוסיפים לתערובת היבשה ומערבבים עם כף עץ עד שנוצר הבלילה הנוקשה. זרוק 6 תלוליות על תבנית אפייה מוכן, משאיר כ 2 אינץ ' בין כל ביסקוויט.
מברשת עם קצת שמנת ומפזרים סוכר.
אופים עד חום זהוב, כ -25 דקות. מגניב על תבנית האפייה.
בעוד הביסקוויטים אופים וקריר, לשלב את הדבש עם 1/3 כוס מים קמצוץ מלח בסיר קטן. בעדינות מבשלים, ערבוב, על חום בינוני עד הדבש הוא מומס ואת התערובת מעובה מעט, על 5 דקות. מגניב, ואז לזרוק בקערה עם התותים ונענע קרועה. הניחו בצד לפחות 30 דקות כדי לאפשר לתותים לשחרר את המיצים שלהם.
כדי להרכיב, מקציפים את הנותרים 1 כוס קרם עם 1 כף סוכר פסגות רכות. פיצול כל ביסקוויט ומניחים את החצי התחתון על צלחת. למעלה באופן שווה עם פירות יער ומיצים שנצברו ולאחר מכן קצפת.
מניחים את החלק העליון של הביסקוויט על העוגה ומקשטים עם מנטה טרי.