עוגת תותים
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לך שמנת כבדה, מיץ לימון, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגות קיווי דקירי תות עם קיווי קרד, ציפוי רום תות, ומקשטים רום תות, קצפת תות שמנת עם רוטב תות טרי {קינוח לא אפוי בצנצנות!}, ו וידוי # 131: יש לי פטיש קליית תות ... מאפינס תות מייפל קלויים בריאים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך מילוי: בקערה גדולה, לשלב תותים, 2 כפות. סוכר, גרידה, ומיץ.
בקערה בינונית, להקציף קרם עם הנותרים 4 כפות. סוכר עד שהוא מחזיק שיא נוקשה.
להרכיב עוגה: באמצעות סכין משונן, לחתוך את שתי שכבות העוגה במחצית אופקית. הגדר צמרות מעוגלות בצד כדי להשתמש כמו שכבות באמצע. כף אחת. קצפת על מרכז דוכן עוגה (להחזיק עוגה במקום).
מניחים 1 של השכבות שנותרו על לעמוד, בצד לחתוך למעלה.
מפזרים על רבע מהתותים הממותקים, יחד עם קצת מיץ. ואז לגרוף רבע מהקרם על תותים. חזור עם שכבות העוגה השנייה והשלישית, באמצעות צמרות מעוגלות שמורות.
מניחים את השכבה הנותרת על החלק העליון של העוגה, לחתוך את הצד למטה. תלוש את שאר הקצפת במרכז והתפשט לכ - 1 אינץ'. מהקצה, ואז מפזרים תותים הנותרים.