עוגת תותים עם חלב חמאה
עוגת תותים בחמאה יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוחים שלך. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. . זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. 94 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תותים, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. נסו עוגת תותים עם ביסקוויטים לחמאה, עוגת תותים, איך להכין עוגת תותים טבעונית, ו All American Berry Buttermilk Shortcake (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, 1/3 כוס סוכר לבן, ומלח בקערת ערבוב.
חותכים חמאה קרה עם סכין או בלנדר מאפה עד התערובת דומה פירורים גס. (אם תרצה, במקום תערובת קמח לתוך קערת העבודה של מעבד מזון עם החמאה; דופק כמה פעמים לחתוך חמאה לתוך תערובת הקמח.
העברת תערובת לקערת ערבוב, ולהמשיך.)
מערבבים בחמאה עד תערובת הקמח הוא רטוב.
זרוק 1/3 כוס כפות של הבצק 2 אינץ ' זה מזה על תבנית אפייה מוכן.
מברשת ביסקוויטים עם שמנת כבדה ומפזרים בנדיבות עם סוכר turbinado.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
מערבבים יחד את התותים פרוסים, 1/4 כוס סוכר לבן, ומיץ לימון בקערה גדולה. אפשר פירות יער לנוח עד מיצים לפתח, כ 30 דקות.
מגישים את התותים עם מיץ על הביסקוויטים.