עוגת תפוח קרמל חמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוח קרמל חם. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 488 קלוריות. גשו לסופר וקנו אם יש לכם עוגת בטי, מים, ציפוי מוקצף, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: עוגת פודינג קרמל חמה, עוגת תפוח קרמל חמה ללא גלוטן, ו מרטיני תפוחים קרמל חם.
הוראות
מחממים תנור ל-350F. בסיר כבד 1 ליטר, מבשלים חמאה, קצפת וסוכר חום על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, רק עד שהחמאה נמסה.
מפזרים פקאן; למעלה עם תפוחים פרוסים.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, שמן, ביצים ותבלינים עוגת תפוחים עם מערבל חשמלי על מהירות נמוכה עד לחלח, ואז במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם. בזהירות כפית הבלילה מעל תערובת תפוחים.
אופים 41 עד 47 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות. שחרר צדדים של עוגה מחבת.
מניחים מגש עמיד בפני חום המגיש במהופך על מחבת; בזהירות להפוך מגש פאן מעל.
תן פאן להישאר על עוגה על 1 דקה כך קרמל יכול לטפטף על עוגה.
בקערה קטנה, לערבב ציפוי מוקצף ציפוי.
מגישים עוגה חמה עם תערובת זיגוג וטפטף עם ציפוי קרמל. חנות מכוסה במקרר.