קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

עוגת תפוחי אדמה Rösti

עוגת תפוחי אדמה Rösti
עוגת תפוחי אדמה rösti Herbed עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני מגישה 8 . 471 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, טימין, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו תפוח אדמה רוסטי, תפוחי אדמה Rösti עם חזרת, ו רוסטי בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים תפוחי אדמה בנדיבות עם מים קרים מלוחים היטב בסיר גדול ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים תפוחי אדמה, מכוסה חלקית, עד שהם בקושי מכרז, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מעבירים תפוחי אדמה למסננת באמצעות כף מחוררת, לשטוף מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול, ויבש.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
צנן תפוחי אדמה על צלחת, חשוף, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
לקלף תפוחי אדמה באח גס לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים טימין, 1 1/2 כפיות מלח, ו 3/4 כפית פלפל, ואז לטפטף עם 2 כפות חמאה לזרוק תערובת היטב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
שמן חום ו 1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה עד קצף שוכך, ולאחר מכן להוסיף תערובת תפוחי אדמה ולחסום אותו בחוזקה במחבת עם מרית גומי, להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
להפחית את החום בינוני לבשל עוגת תפוחי אדמה, מכוסה במכסה, עד הקצוות מתחילים להפוך זהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
9
הסר את המכסה, ואז לאפות עוגת תפוחי אדמה, חשוף, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מברשת העליון של עוגת תפוחי אדמה עם הנותרים 2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
11
הפעל מטלית ועוגת תפוחי אדמה מטוגנת, 4 עד 5 סנטימטרים מחום, עד חום זהוב, 3 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
12
הסר מחבת מהתנור בזהירות (ללבוש כפפות תנור!). הפעל את מרית גומי סביב קצה העוגה כדי לשחרר אותו מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
הפוך צלחת חסינת חום עגולה גדולה מעל מחבת ולהפוך עוגת תפוחי אדמה על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
חותכים לפרוסות ומגישים.
1
* עוגת תפוחי אדמה ניתן להכין 1 יום קדימה. מגניב, ואז לעטוף-עדיין על צלחת—בנייר שעווה ואחריו רדיד, וצינה. כדי לחמם עוגת תפוחי אדמה, להסיר נייר לסכל ואופים בתנור 177° עד מחומם דרך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®