עוגת תפוחי אדמה Rösti
עוגת תפוחי אדמה rösti Herbed עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני מגישה 8 . 471 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, טימין, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו תפוח אדמה רוסטי, תפוחי אדמה Rösti עם חזרת, ו רוסטי בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים תפוחי אדמה בנדיבות עם מים קרים מלוחים היטב בסיר גדול ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים תפוחי אדמה, מכוסה חלקית, עד שהם בקושי מכרז, 20 עד 25 דקות.
מעבירים תפוחי אדמה למסננת באמצעות כף מחוררת, לשטוף מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול, ויבש.
צנן תפוחי אדמה על צלחת, חשוף, לפחות 8 שעות.
לקלף תפוחי אדמה באח גס לתוך קערה גדולה.
מוסיפים טימין, 1 1/2 כפיות מלח, ו 3/4 כפית פלפל, ואז לטפטף עם 2 כפות חמאה לזרוק תערובת היטב.
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
שמן חום ו 1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה עד קצף שוכך, ולאחר מכן להוסיף תערובת תפוחי אדמה ולחסום אותו בחוזקה במחבת עם מרית גומי, להחליק את החלק העליון.
להפחית את החום בינוני לבשל עוגת תפוחי אדמה, מכוסה במכסה, עד הקצוות מתחילים להפוך זהב, על 5 דקות.
הסר את המכסה, ואז לאפות עוגת תפוחי אדמה, חשוף, 10 דקות.
מברשת העליון של עוגת תפוחי אדמה עם הנותרים 2 כפות חמאה.
הפעל מטלית ועוגת תפוחי אדמה מטוגנת, 4 עד 5 סנטימטרים מחום, עד חום זהוב, 3 עד 7 דקות.
הסר מחבת מהתנור בזהירות (ללבוש כפפות תנור!). הפעל את מרית גומי סביב קצה העוגה כדי לשחרר אותו מהמחבת.
הפוך צלחת חסינת חום עגולה גדולה מעל מחבת ולהפוך עוגת תפוחי אדמה על צלחת.
* עוגת תפוחי אדמה ניתן להכין 1 יום קדימה. מגניב, ואז לעטוף-עדיין על צלחת—בנייר שעווה ואחריו רדיד, וצינה. כדי לחמם עוגת תפוחי אדמה, להסיר נייר לסכל ואופים בתנור 177° עד מחומם דרך, כ 20 דקות.