קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחי אדמה מתוקים

עוגת תפוחי אדמה מתוקים
המתכון בטטה-פאי תפוחים מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך סוכר מגורען, קינמון טחון, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סנדלר בטטה, סנדלר בטטה, ו סנדלר בטטה.

הוראות

1
פירס בטטות מספר פעמים עם מזלג, ומניח על נייר אלומיניום מצופה אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2
אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד הסוף; מגניב מעט. לקלף לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
3
מניחים פרוסות תפוח בשכבה זוגית בתבנית אפייה 13 - x - 9 אינץ ' משומנת קלות; למעלה עם פרוסות בטטה.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים יחד 1 1/2 כוסות מיץ תפוזים ואת 6 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים מעל תערובת בטטה. נקודה עם 6 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6
מפזרים 1/2 כוס פקאן קצוץ על קרש חיתוך. לפתוח 1 piecrust, ומניחים על אגוזי פקאן; בעדינות לגלגל בצק piecrust לתוך פקאן.
מרכיבים שתצטרך
7
חותכים עם חותך עוגיות בצורת עלה; מניחים עלים מעל תערובת בטטה. חזור על הנוהל עם נשאר 1/2 כוס פקאן קצוץ ו piecrust.
מרכיבים שתצטרך
8
מיקרוגל שנותר 2 כפות חמאה בכוס 1 כוס מדידה גבוהה 20 עד 30 שניות או עד מותך.
מרכיבים שתצטרך
9
מברשת חמאה על קרום, ומפזרים 2 כפיות סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
10
אופים ב 400 במשך 45 דקות או עד הזהב.
11
מגישים חם עם קצפת ויסקי, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות לזייף Cellars מסווגת ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.