קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים

עוגת תפוחים
טארט Streusel תפוח דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת תפוחים, עוגת חמוציות, תפוחים ופיג'מות, ו עוגת תפוחים עם קרום דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. הפוך מאפה: קמח עוגת דופק, אבקת אפייה ומלח במעבד מזון עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קמח עוגהקמח עוגה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים גבינת שמנת וחמאה ודופק 15 פעמים, או עד תערובת דומה פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מעבירים לקערת ערבוב. בקערה קטנה, מערבבים יחד 2 כפות. מי קרח ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים למרכיבים יבשים ומערבבים עם מזלג רק עד שהרטב והבצק מתחיל להחזיק יחד, מוסיף עד 1 כף. מים רק אם יש צורך. הבצק יהיה יבש ומתפורר אבל צריך להחזיק יחד כאשר כמות קטנה הוא צבט בין האצבעות. לאסוף בצק לכדור ולשטח לתוך דיסק 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
מרדדים מאפה בין 2 גיליונות של נייר שעווה לתוך סיבוב 12 אינץ 'ולהעביר למחבת טארט מחורץ 10 אינץ' עם תחתית נשלפת, לחיצה בעדינות למחבת. להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מערבבים סוכר חום, קמח, אבקת חמישה תבלינים ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים תפוחים וזורקים היטב את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3
מורחים תפוחים באופן שווה בקליפה טארט.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
הפוך ציפוי streusel: מערבבים קמח, סוכר וחמאה עם מזלג בקערה קטנה עד מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מפזרים על תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
6
אופים עד הקרום והציפוי הם חומים ותפוחים רכים כאשר פירסינג עם מזלג, 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בואו להתקרר על מדף לפני ההגשה.