עוגת תפוחים
טארט Streusel תפוח דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת תפוחים, עוגת חמוציות, תפוחים ופיג'מות, ו עוגת תפוחים עם קרום דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. הפוך מאפה: קמח עוגת דופק, אבקת אפייה ומלח במעבד מזון עד מעורבב.
מוסיפים גבינת שמנת וחמאה ודופק 15 פעמים, או עד תערובת דומה פירורים גסים.
מעבירים לקערת ערבוב. בקערה קטנה, מערבבים יחד 2 כפות. מי קרח ומיץ לימון.
מוסיפים למרכיבים יבשים ומערבבים עם מזלג רק עד שהרטב והבצק מתחיל להחזיק יחד, מוסיף עד 1 כף. מים רק אם יש צורך. הבצק יהיה יבש ומתפורר אבל צריך להחזיק יחד כאשר כמות קטנה הוא צבט בין האצבעות. לאסוף בצק לכדור ולשטח לתוך דיסק 4 אינץ'.
מרדדים מאפה בין 2 גיליונות של נייר שעווה לתוך סיבוב 12 אינץ 'ולהעביר למחבת טארט מחורץ 10 אינץ' עם תחתית נשלפת, לחיצה בעדינות למחבת. להכניס למקרר.
מערבבים סוכר חום, קמח, אבקת חמישה תבלינים ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים תפוחים וזורקים היטב את המעיל.
מורחים תפוחים באופן שווה בקליפה טארט.
הפוך ציפוי streusel: מערבבים קמח, סוכר וחמאה עם מזלג בקערה קטנה עד מתפורר.
אופים עד הקרום והציפוי הם חומים ותפוחים רכים כאשר פירסינג עם מזלג, 50 עד 60 דקות.
בואו להתקרר על מדף לפני ההגשה.