עוגת תפוחים IV
עוגת תפוחים IV הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך תפוח, קמח, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים, עוגת תפוחים עם קרמל-שילוב קלאסי של תפוח וקרמל, ו עוגת רום תפוחים מתובלת עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C) משמנים קלות וקמח מחבת 9x13 אינץ'.
לנפות יחד קמח, מלח, קינמון ואבקת אפייה. תניח בצד.
בקערה גדולה, להכות ביצים וסוכר במשך 15 דקות במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי.
מוסיפים ארבע תערובת ומערבבים היטב.
תוסיף וניל. מקפלים פנימה תפוחים ואגוזים.
יוצקים הבלילה למחבת 9x13 אינץ'.
בקערה קטנה, מערבבים 4 כפיות סוכר עם 1 כפית קינמון.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 עד 60 דקות או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי.