עוגת תפוחים בטעם חמאה
פאי תפוחים בטעם חמאה יכול להיות הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 681 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שיבולת שועל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוגת תפוחים בטעם חמאה, תפוח חמאה פריך, ו עוגת תפוחים בטעם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה 2 ליטר אפייה.
עבור המילוי: לזרוק את התפוחים, שבבי חמאה, סוכר חום, קמח, קינמון, allspice, ומיץ לימון יחד בקערה גדולה.
מוסיפים לתבנית האפייה החמאה ולנקודה עם חמאה.
לציפוי: בקערה נפרדת, לשלב את הקמח, סוכר, שיבולת שועל ומלח. מערבבים את החמאה לתוך התערובת עד שהיא יוצרת גושים בגודל אפונה. מערבבים בפקאנים ומפזרים על המילוי.
אופים עד התפוחים רכים butterscotch הוא מבעבע, כ 45 דקות.
בואו מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה. צלחת עם כף של גלידת פקאן חמאה על גבי.