עוגת תפוחים גרמנית
עוגת התפוחים הגרמנית של מתכון פוטלוק יכולה לספק את התשוקה האירופית שלך בסביבה 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה מכין 16 מנות עם 338 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן צמחי, קמח, גבינת שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת תפוחים גרמנית, עוגת תפוחים גרמנית, ו עוגת תפוחים גרמנית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מכים את הביצים, הסוכר, השמן והווניל.
שלב את הקמח, הקינמון, הסודה לשתיה והמלח; מוסיפים לתערובת הביצים ומערבבים היטב. מקפלים פנימה תפוחים ואגוזים.
יוצקים לתוך 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 55-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת וחמאה.
מוסיפים סוכר קונדיטורים, מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים על עוגה. מקררים שאריות.