עוגת תפוחים-דובדבנים עם ביסקוויטים
המתכון פאי תפוחים דובדבן עם ביסקוויטים Pinwheel יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 15 דקות. יש קינוח זה 878 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, סוכר חום, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת תפוחים-דובדבנים עם ביסקוויטים ספירליים מתוקים, סנדלר תפוחים Pinwheel, ו סנדלר עגבניות שרי Garlicky עם ביסקוויטים לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
הכן מילוי: מחממים תנור ל 42
לזרוק יחד הראשון 3 מרכיבים. ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים תערובת תפוחים. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 20 עד 25 דקות או עד תפוחים רכים סירופ מתעבה.
הסר מהחום; מערבבים דובדבנים ואת הבא 3 מרכיבים. תערובת תפוח כפית לתוך משומן קל 3-qt. צלחת אפייה.
אופים תערובת תפוחים 12 דקות, הצבת גיליון אפייה על מדף תנור ישירות מתחת לתבנית אפייה כדי לתפוס כל טיפות.
הכן ביסקוויטים: מערבבים יחד 2 1/4 כוסות קמח והבא 3 מרכיבים בקערה גדולה.
חותכים חתיכות חמאה קרות לתערובת קמח עם בלנדר מאפה או מזלג עד מתפורר; מערבבים בחלב. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 4 עד 5 פעמים.
מגלגלים בצק לריבוע של 12 אינץ'.
מערבבים סוכר חום ו 2 כפות. חמאה מומסת; מפזרים על בצק, לטפוח בעדינות.
להפשיל, ג ' לי רול אופנה; צביטה תפרים ומסתיים לאטום.
חותכים לגלגל לפרוסות 12 (1 אינץ').
מניחים פרוסות בשכבה אחת על גבי תערובת תפוחים.
אופים ב 425 במשך 15 עד 17 דקות או עד ביסקוויטים הם זהובים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. ה-Schloss Johnisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb]()
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
צהוב בהיר מבריק. האף הוא טהור עם הערות צמחים מקסים, דשא לימון, physalis ורמז של תותים בר. החיך טרי ועסיסי עם מרקם עדין וקטיפתי, פירות אלגנטיים וגימור מינרלי ארוך. זוגות היטב עם סלטים, פירות ים, ומנות עוף קלות.