קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים הפוכה

עוגת תפוחים הפוכה
עוגת תפוחים הפוכה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוחים שלך. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 581 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך ממרח שקדים, ביצים, רוטב קרמל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו עוגת תפוחים הפוכה / עוגת תפוחים הפוכה, עוגת תפוחים הפוכה, ו עוגת תפוחים הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד סוכר חום ו 4 כפות חמאה בקערה קטנה. לגרד זרעים מ 1 שעועית וניל, או לשפוך 1 1/2 כפיות לחלץ לתערובת; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מורחים תערובת בשכבה זוגית על החלק התחתון של ברזל יצוק 10 אינץ ' או מחבת ovenproof. מסדרים פלחי תפוח על תערובת סוכר, חופפים מעט בתבנית מעגלית; ממלאים את מרכז המחבת עם פלחי הנותרים. ריסוס הצדדים של מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
תנור חימום עד 35
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
שלב הדבק שקדים, הנותרים 6 כפות חמאה, וסוכר מגורען בקערת ערבוב גדולה; לגרד זרעים מ 1/2 שעועית וניל, או לשפוך 3/4 כפית תמצית לתערובת. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 2 דקות או עד שמנת וחלק. הכה בביצים, 1 בכל פעם, עד incorporated. הכה בקמח, אבקת אפייה, ומלח עד בשילוב. זרוק את הבלילה על ידי כפות גדולות על גבי פלחי תפוח, מתפשט באופן שווה כדי לכסות תפוחים דק.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
ממרח שקדיםממרח שקדים
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד העוגה הוא חום זהוב בודק מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
הסר מחבת מהתנור, ולתת לעמוד 3 עד 4 דקות. שחרר קצוות עוגה עם סכין קטנה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
מניחים צלחת הגשה על גבי עוגה, ולהפוך מחבת. השאר מחבת מעל עוגה 1 דקה, ולאחר מכן להסיר בזהירות מחבת. (החלף כל פרוסות תפוח שאולי נדבקו לתחתית המחבת.)
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בואו לעמוד על 10 דקות.
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם רוטב קרמל וגלידת פקאן חמאה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן