עוגת תפוחים חמה עם זרעי דלעת שבירים
מנה אחת מכילה 741 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סוכר חום, גלידת ונילן, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג דלעת מאודה עם רוטב רום טנסי קשה זרעי דלעת שבירים, תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים, ו זרעי דלעת שבירים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, לשלב את סיידר, בורבון, סוכר חום, סירופ תירס, חומץ, מקל קינמון שעועית וניל וזרעים; להביא לרתיחה. מבשלים במשך 10 דקות, ולאחר מכן להוסיף את השמנת. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד מופחת כ 1 כוס, כ 25 דקות.
העברה לכד; בואו להתקרר מעט. זרוק את שעועית וניל מקל קינמון.
חמאה וקמח מחבת עוגה עגולה 9 אינץ'. בשורה התחתונה עם נייר קלף; חמאה וקמח את הנייר. בקערה, לטאטא את הקמח, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. בכוס מדידה, מערבבים את סיידר התפוחים עם שמן קנולה ובורבון. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עד שמנת.
מוסיף את הסוכר החום ואת זרעי וניל לנצח עד חלקה.
הוסף את הביצים, 1 בכל פעם, פועם היטב בין תוספות. הכה את החומרים יבשים ב 3 קבוצות, לסירוגין עם תערובת סיידר-בורבון, עד חלקה.
מורחים שני שלישים של הבלילה במחבת עוגה מוכנה.
טפטוף חצי מרוטב הסיידר על הבלילה. לגרוף את הבלילה הנותרת על גבי, ולאחר מכן להפיץ את הבלילה על רוטב סיידר, להיזהר לא לערבב אותם יחד.
אופים את העוגה במרכז התנור במשך כ 40 דקות, או עד קפיצי כאשר נגע.
בואו מגניב במשך 10 דקות במחבת, ואז להפוך את העוגה על מתלה חוט ולתת מגניב במשך 15 דקות. לקלף את נייר הקלף.
לחמם מחדש את רוטב סיידר הנותרים.
חותכים את העוגה לתוך טריזים ומגישים חמים עם גלידת וניל, זרעי דלעת שבירים ורוטב סיידר.