עוגת תפוחים-חמוציות
אם יש לכם חמוציות, סוכר, piecrusts, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 25%. נסו עוגת תפוחים סופגניות אפויות, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
Fit piecrust לתוך pieplate 9 אינץ ' על פי הוראות החבילה; לקפל קצוות תחת, ו crimp.
אופים ב 450 במשך 5 עד 8 דקות או עד השחמה קלה; להפריש.
לזרוק יחד פרוסות תפוח, 1 כף קמח, 2 כפות סוכר, וקינמון עד פרוסות תפוח מצופה; להפריש.
מבשלים חמוציות טריות וסוכר 1/4 כוס בסיר כבד על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן, 5 דקות; ניקוז.
שלב הנותרים 1/4 כוס סוכר 3/4 כוס קמח בקערה; לחתוך בחמאה עם בלנדר מאפה עד התערובת מתפוררת.
כף mincemeat לתוך piecrust מוכן, העליון עם תערובת תפוחים. כפית תערובת חמוציות על תערובת תפוח, ומפזרים תערובת פירור.
אופים ב 375 במשך 40 דקות או עד השחמה קלה.