עוגת תפוחים טרי II
עוגת תפוחים טרי II הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לכם אגוזי מלך, תמצית vanillan, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . וזה לא כזה אדיר. נסו עוגת תפוחים טרייה, עוגת תפוחים טרייה, ו עוגת תפוחים טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הסוכר והתפוחים, להפריש. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, קינמון ומלח.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את השמן, הביצים והוניל.
מוסיפים את התפוחים והסוכר, מערבבים היטב. מערבבים את החומרים יבשים, ואז האגוזים.
יוצקים לתוך המחבת מוכן להתפשט באופן שווה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, או עד מעיינות עוגה בחזרה למגע.