עוגת תפוחים מצופה פירורים
המתכון פירור עוגת תפוחים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 431 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. לכי לחנות וקחי בצק פשטידות עם מתכון, תפוחים עם סבתא סמית', קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת תפוחים עם פירורים, עוגת תפוחים מצופה פירורים, ו עוגת תפוחים ודלעת עם פירור.
הוראות
מרדדים בצק עוגה על משטח מקומח קלות למעגל 11 אינץ'. להתאים לתוך מחבת פאי 9 אינץ וקצוות לקצץ כך שהם במקרה על ידי 1 אינץ'. מקפלים בצק מתחת כדי ליצור קצה עבה כפול; crimp דקורטיבי.
מקום במקפיא במשך 15 דקות.
מחממים תנור ל 177°. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף ולהגדיר אותו על מדף תחתון.
מערבבים חמאה, סוכר חום וקמח 1 כוס בקערת ערבוב בינונית. צבטו באצבעות עד שייווצרו פירורים גדולים.
בקערה גדולה, לשלב תפוחים, סוכר, מיץ לימון, קינמון וקמח 1/4 כוס הנותרים. לזרוק מעיל ולתת לעמוד 10 דקות, ערבוב מדי פעם כדי לפזר סוכר. לגרד תערובת לתוך קרום העוגה, סידור תפוחים כמו קומפקטי ככל האפשר.
הגדר עוגה על תבנית אפייה ואופים במשך 35 דקות.
מפזרים ציפוי פירור שמור על תפוחים ואופים עד ציפוי זהוב חום, 40 עד 50 דקות יותר.
בואו להתקרר על מתלה תיל לפני ההגשה.