עוגת תפוחים עבה עם ציפוי חמאה משחימה הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 489 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם וניל, חמאה, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מוקה-עוגת תפוחים עם ציפוי חמאה משחימה, עוגת גזר עם ציפוי חמאה משחימה, ו עוגת חמאה קלה עם ציפוי חמאה משחימה.
הוראות
1
תנור חום עד 177°. תרסיס 12 כוס מחבת עוגת צינור מחורץ עם תרסיס אפייה עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה גדולה, לנצח 1 כוס חמאה ואת הסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך. הכה בביצים, אחד בכל פעם, עד מעורבב. מערבבים 1/2 כפית וניל. מערבבים בקמח, סודה לשתיה, מלח וקינמון. מערבבים תפוחים ואגוזים. כף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
על הסוכר של קונדיטורים
יכול דיאט קרם סודה
דבש הדרים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לשימור,
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אופים 50 עד 65 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר מחבת למתלה קירור. מגניב לחלוטין, על 1 שעה 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בסיר 2 ליטר, לחמם 1/2 כוס חמאה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד חום זהוב. בהדרגה להכות אבקת סוכר עם כפית. מערבבים ב 1 כפית וניל וחלב מספיק עד ציפוי חלק ורצוי להפיץ עקביות. בנדיבות להפיץ ציפוי מעל חלקית למטה בצד של עוגה. כדי לשרת, לחתוך עוגה עם סכין משונן.