עוגת תפוחים צרפתית (Tarte de Pommes a La Normande)
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך סוכר, חלמון ביצה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. מתכונים דומים: Tarte aux Pommes à la Frangipane (עוגת תפוחים צרפתית), איבודי תפוח צרפתיים (Chaussons Aux Pommes), ו טארט אוקס אבריקוט-טארט משמש צרפתי מזוגג עם שקדים.
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים יחד 1 1/3 כוסות קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים את החמאה, 1 חלמון ביצה ומים, ומערבבים עד שהתערובת יוצרת פירורים גדולים. אם זה יבש מדי ללחוץ קומץ יחד, מערבבים יותר מים. לחץ על הבצק לכדור, ועטוף בניילון נצמד. שטוחים מעט, ומקררים לפחות 30 דקות, או עד המשרד. חלק זה יכול להיעשות עד שלושה ימים מראש.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
חמאה
בצק
מים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
3
כדי להפוך את frangipane, שמנת יחד את החמאה ו 1/2 כוס סוכר בקערה בינונית עד אור ורך. בהדרגה לערבב את הביצה ואת חלמון הביצה הנותרים אחד בכל פעם. מערבבים בברנדי התפוחים. מערבבים 2 כפות קמח לתוך שקדים הקרקע, ולאחר מכן לערבב לתוך הבלילה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ארוחת שקדים
ברנדי תפוחים
חלמון ביצה
חמאה
קרם
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מגלגלים את הבצק החוצה למעגל 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות. מקפלים באופן רופף לתוך רבעים, ומרכז את הנקודה ב טארט 10 אינץ ' או מחבת עוגה. לפתוח בצק, ולחץ לתוך הקרקעית במעלה הצדדים. זין עם מזלג בכל רחבי, וחליל הקצוות. להחזיר את הבצק למקרר כדי להירגע עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפה
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
5
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מניחים תבנית אפייה בתוך התנור בזמן שהוא מתחמם.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
7
כפית frangipane לתוך המאפה הצונן, והתפשט לשכבה אפילו. מסדרים את פרוסות התפוח בתבנית ספירלית חופפת. כל פרוסה צריכה להיות קצה אחד לחוץ לתוך frangipane עד שהוא נוגע בסיס מאפה, ולאחר מכן חופפים את הפרוסה הקודמת. תתחילו בקצה החיצוני, ותעבדו לכיוון המרכז.
מרכיבים שתצטרך
בסיס
תפוח
8
מניחים את צלחת העוגה על גבי תבנית האפייה בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
9
אופים במשך 15 דקות, או עד המילוי מתחיל להשחים. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
אופים עוד 10 דקות, ואז מפזרים סוכר על החלק העליון של הטארט. חזור לתנור במשך 10 דקות נוספות, או עד הסוכר caramelizes מעט.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
לקרר את הטארט על מתלה תיל. זמן קצר לפני ההגשה, לחמם את ריבת משמש.
מרכיבים שתצטרך
משמש
ג'לי
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
12
להוסיף קצת מים במידת הצורך כדי להפוך אותו עקביות נוזלית.