קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים קינמון עם צימוקים וציפוי פירור

עוגת תפוחים קינמון עם צימוקים וציפוי פירור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוחים קינמון עם צימוקים ו פירור ציפוי. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. אם יש לכם מי קרח, תמצית vanillan, תפוחים סבתא סמית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת תפוחים קינמון עם צימוקים וציפוי פירור, מאפינס קינמון תפוחים עם ציפוי פירור, ו מאפינס קישואים עם ציפוי פירור קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר, מלח ואבקת אפייה במעבד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
מוסיפים חמאה; דופק עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מערבבים 1/4 כוס מי קרח וחומץ בקערה קטנה; מוסיפים למעבד ודופק עד טופס גושים לחים, מוסיפים עוד מי קרח על ידי כפית אם התערובת יבשה. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק צמרמורת לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן. לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מרדדים בצק על משטח עבודה מקומח עד 13 אינץ ' עגול.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
העברה ל 9 אינץ ' קוטר צלחת עמוקה צלחת עוגת זכוכית. מקפלים קצוות תחת ו crimp, ויוצרים קרום הצדדים 1/4 אינץ ' מעל השפה של צלחת עוגה. להקפיא קרום 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
1
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 191°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים סוכר חום, קמח, קליפת לימון וקינמון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים פרוסות תפוח, צימוקים, וניל; לזרוק עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
4
העברת מילוי לקרום unbaked, mounding מילוי מעט במרכז.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5
אופים עוגה עד שהתפוחים מתחילים להתרכך, כ -40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
לטאטא קמח, סוכר, קינמון, ומלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים חמאה ומשפשפים בקצות האצבעות עד שהתערובת מתחילה להתקבץ יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מפזרים ציפוי שווה על עוגה חמה. המשך לאפות עוגה עד שהתפוחים רכים וציפוי הוא משחיח ופריך, פשטידת tenting עם גיליון של נייר אם בראונינג מהר מדי, על 50 דקות. פאי מגניב על המדף לפחות 2 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 8 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
5
חותכים עוגה לתוך טריזים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קצפת או גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1
אל תדלג על כפית החומץ בבצק העוגה—זה עוזר להפוך את הקרום המוגמר רך.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'