עוגת תפוחים קינמון עם צימוקים וציפוי פירור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוחים קינמון עם צימוקים ו פירור ציפוי. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. אם יש לכם מי קרח, תמצית vanillan, תפוחים סבתא סמית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת תפוחים קינמון עם צימוקים וציפוי פירור, מאפינס קינמון תפוחים עם ציפוי פירור, ו מאפינס קישואים עם ציפוי פירור קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר, מלח ואבקת אפייה במעבד.
מוסיפים חמאה; דופק עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מערבבים 1/4 כוס מי קרח וחומץ בקערה קטנה; מוסיפים למעבד ודופק עד טופס גושים לחים, מוסיפים עוד מי קרח על ידי כפית אם התערובת יבשה. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק צמרמורת לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן. לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.
מרדדים בצק על משטח עבודה מקומח עד 13 אינץ ' עגול.
העברה ל 9 אינץ ' קוטר צלחת עמוקה צלחת עוגת זכוכית. מקפלים קצוות תחת ו crimp, ויוצרים קרום הצדדים 1/4 אינץ ' מעל השפה של צלחת עוגה. להקפיא קרום 20 דקות.
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 191°.
מערבבים סוכר חום, קמח, קליפת לימון וקינמון בקערה גדולה.
מוסיפים פרוסות תפוח, צימוקים, וניל; לזרוק עד מצופה היטב.
העברת מילוי לקרום unbaked, mounding מילוי מעט במרכז.
אופים עוגה עד שהתפוחים מתחילים להתרכך, כ -40 דקות.
לטאטא קמח, סוכר, קינמון, ומלח בקערה קטנה.
מוסיפים חמאה ומשפשפים בקצות האצבעות עד שהתערובת מתחילה להתקבץ יחד.
מפזרים ציפוי שווה על עוגה חמה. המשך לאפות עוגה עד שהתפוחים רכים וציפוי הוא משחיח ופריך, פשטידת tenting עם גיליון של נייר אם בראונינג מהר מדי, על 50 דקות. פאי מגניב על המדף לפחות 2 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 8 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
חותכים עוגה לתוך טריזים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קצפת או גלידת וניל.
אל תדלג על כפית החומץ בבצק העוגה—זה עוזר להפוך את הקרום המוגמר רך.