קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

עוגת תפוחים קלאסית לחג ההודיה

עוגת תפוחים קלאסית לחג ההודיה
קלאסי אפל פריך לחג ההודיה הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 525 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לכם מלח, קינמון טחון, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 211 אוהדים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו פריך תפוחים קלאסי, פריך תפוחים קלאסי, ו פריך תפוחים קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191° עם מתלה במרכז. כדי להפוך את המילוי, לשלב את פרוסות התפוחים עם מיץ לימון בקערת ערבוב גדולה לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים את הסוכר, הקמח, הקינמון, אגוז מוסקט ומלח, וזורקים בעדינות עד שהתפוחים מצופים באופן שווה במרכיבים אחרים. הגדר צלחת פשטידה עמוקה או תבשיל 2 ליטר על תבנית אפייה ויוצקים מילוי לתוך צלחת עוגה או תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
כדי להפוך את ציפוי, לשלב את שיבולת השועל, סוכר חום, קמח, וחמאה בקערה קטנה. צבטו את כל המרכיבים יחד עם האצבעות עד שהוא יוצר קרמבל גס ללא קמח רופף, שיבולת שועל או סוכר. להפיץ ציפוי באופן שווה על תערובת תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
אופים עד ציפוי הוא השחמה ומילוי חם תוסס, כ 65 דקות. אם ציפוי מתחיל חום יותר מדי, לכסות אותו באופן רופף עם רדיד אלומיניום למשך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
תן מגניב במשך 10 דקות בערך לשרת חם.