עוטפת בוטנים וברוקולי בריא
עוטפת בוטנים וברוקולי בריאה עשויה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו זנגביל הקרקע, אבקת שום, פולי סויה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו עוף חם, ברוקולי סלט כרוב עוטפת Mmin, Hoisin מבושל איטי ועוטפת חזיר ג'ינג'ר עם סלט בוטנים, ו סלט ברוקולי עם רוטב בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים רצועות עוף עם אבקת שום ופלפל. מעיל מחבת nonstick גדולה לא מחוממת עם תרסיס בישול nonstick. מחבת מחממת מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים עוף מתובל; מבשלים ומערבבים במשך 2 עד 3 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד.
הוסף ברוקולי, edamame, וג ' ינג ' ר למחבת. מבשלים ומערבבים במשך 2 עד 3 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז.
מורחים טורטיות ברוטב בוטנים תוצרת בית. למעלה עם רצועות עוף ותערובת ירקות.
רוטב בוטנים תוצרת בית: בסיר קטן, לשלב 2 כפות חמאת בוטנים שמנת; 1 כפות מים; 1 כף רוטב סויה מופחת נתרן; 1 שום שן, טחון; ו 1/4 כפית ג ' ינג ' ר הקרקע.
חום מעל חום נמוך מאוד עד נמס וחלק, לטאטא כל הזמן.
* הערה: כדי לחמם טורטיות, מחממים תנור ל 350°f. לעטוף טורטיות בחוזקה בנייר כסף.
מחממים בתנור כ -10 דקות או עד מחומם דרך.