עוטפת דגים מתובלים עם סלט כרוב צ'ילה-ליים עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 663 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם גזר, שמנת, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 84%. נסו חסילוני נאן צ'ילה ליים עוטפת, סלט כרוב ליים Pasilla צ'ילה + , ו דגים מאודים עם ליים וצ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים שום, כמון, 1 כף אבקת צ ' ילי, ו 3/4 כפית מלח בקערה קטנה. מערבבים מיץ לימון וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
גב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מברשת דגים עם הנותרים 2 כפות שמן זית, ולשפשף עם הנותרים 2 כפות אבקת צ ' ילי ומלח כשר לפי הטעם. דג גריל מעל חום בינוני-גבוה (350 עד 40
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
4
במשך 3 עד 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
5
בעוד דגים מבשלים, לעטוף טורטיות במגבות נייר לח; מיקרוגל על 1 דקה גבוהה או עד גמיש. באמצעות כפית מחוררת, להעביר תערובת פלפל מן הרוטב לקערה גדולה. מערבבים בכוסברה וסראנו צ ' יילס, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מוסיפים כרוב, וזורקים ביסודיות, מוסיפים רוטב נוסף אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
7
מורחים טורטיות באופן שווה עם ממרח אבוקדו, משאיר גבול 3 אינץ ' בתחתית. למעלה באופן שווה עם דגים, סלט כרוב, גבינה, ו pepitas. מקפלים את הקצה התחתון למעלה, ומתגלגלים מצד אחד לשני, עוטפים את המילוי.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.