עולש עם תאנים, גבינה כחולה ופקאנים
אנדיב עם תאנים, גבינה כחולה, פקאנים נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 51 קלוריות. אם יש לך שמן זית, סוכר מגורען, תאנים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: תאנים עטופות בפרושוטו בגריל עם גבינה כחולה ופקאנים, תאנים אפויות עם בייקון, גבינה, אגוזי פקאן על לחם בגריל, ו Apple & Blue Cheese on Endive.
הוראות
מחממים את התנור ל 400°f. חמאה להמס במחבת חצי בינונית על חום בינוני עד קצף.
מוסיפים פקאנים, סוכר מגורען, סוכר חום וסירופ מייפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד סוכרים להתמוסס בועות תערובת. להפוך את התערובת על פיסת נייר אלומיניום או נייר שעווה, להגדיר במקום יבש, ולתת מגניב.רבע תאנים לאורך, לזרוק שמן זית, מתבלים במלח ופלפל, מניחים על תבנית אפייה, וצולים בתנור עד רך, כ -10 דקות.חותכים את תחתית האנדיב ומפרידים את הראשים לעלים. בחר את הטוב ביותר 24 עלים (לא להשתמש בלב).
מניחים 1 רבע תאנה ו 1 כפית של הגבינה הכחולה על כל עלה. למעלה עם פקאן ומגישים.זיווג משקאות: הארטלי & גיבסון של Amontillado, ספרד. שרי אמונטילדו פשוט ויבש זה משלים כל חלק של המנה (למעט האנדיב) מבלי להתבטא יתר על המידה. זה צריך להיות מספיק מתיקות כדי להתמודד עם סירופ מייפל nuttiness לעבוד עם גבינה פקאן.