מתכון זה מספק 4 מנות. עם 159 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא טומטילו, מיץ ליים, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו 10 למעלה tomatillo s ו קלוי Tomatillo וסלסה זית ירוק, עוף Tomatillo, ו עוף Tomatillo (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. לצרוב את העוף עד השחמה מכל הצדדים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מעבירים את העוף לצלחת.להפחית את החום בינוני, להוסיף את הבצל למחבת, ומבשלים עד מתרכך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף את המניה, ערבוב לגרד כל חתיכות משחימים מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הצ ' ילי הקלוי, שום, טומטילו, כוסברה קצוצה וכמון. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך. להחזיר את העוף וכל מיצים שנאספו על הצלחת למחבת, לכסות, ומבשלים, הופך פעם אחת, עד העוף אטום לאורך כל, 20 עד 30 דקות.