עוף Vesuvio
עוף Vesuvio עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו יין, שיני שום, מקלות עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוף Vesuvio, עוף Vesuvio, ו עוף Vesuvio (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים חתיכות עוף באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ופלפל.
מחממים שמן על חום בינוני-גבוה בתנור הולנדי גדול.
הוסף עוף; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
הוסף שיני שום שלמות למחבת; לטגן 1 דקה או עד השחמה קלה.
הוסף תפוחי אדמה למחבת; לטגן 6 דקות או עד השחמה קלה. להחזיר עוף וציפורן שום שלמה למחבת.
מוסיפים 1/2 כפית מלח, מרק, יין לבן, אורגנו טרי, וציפורן שום טחון; מביאים לרתיחה.
מכסים ואופים ב 350 במשך 30 דקות או עד העוף נעשה ותפוחי אדמה הם במכרז.
מוסיפים אפונה קפואה; אופים 8 דקות נוספות או עד אפונה מכרז.