עוף אגוזים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 963 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 78 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות שזיף, מיץ לימון, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, קטוגני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד, עוגיות אגוזי לוז עם אגוזי לוז קרם חמאה, ו עוף אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את העוף על משטח עבודה ומכניסים אותו לעובי של 3/4 אינץ ' עם כדור בשר. דופק את אגוזי לוז במעבד מזון עד הקרקע דק. מניחים בצד 3 כף של אגוזי לוז, ולשלב את השאר עם panko, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל להפיץ באופן שווה על תבנית אפייה. מתבלים את העוף עם קמצוץ כל מלח ופלפל. מקציפים את הביצים יחד עם 1/2 כפית מלח ואז לטבול כל עוף, לתת עודפי לטפטף. לדלות את העוף בתערובת האגוז.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
רצועת קליפת לימון
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
תערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ
3 כוסות פירורי לחם פנקו
3
חום 1/2 כפות שמן במחבת כבדה גדולה מעל חום גבוה בינוני עד חם, ולאחר מכן להוסיף עוף, 2 בכל פעם חום, מפנה פעם אחת, על 2 דקות לכל צד. עוף חום שנותר עם אותה כמות של שמן עבור כל אצווה, מוחק את המחבת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים עוף על תבנית אפייה ומסיימים לבשל בתנור, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בעוד העוף מבשל, לטאטא יחד את הדבש, מיץ לימון, שום, ו 1/4 כפית מלח בקערה בינונית. לאט לאט להזרים את שמן הזית לתוך ההלבשה תוך while whisking. לאחר שמנת וחלק, מערבבים את שמורות 3 כפות של אגוזי לוז. לזרוק יחד את הרוטב עם לבבות רומיין, עגבניות, בצל ירוק.