עוף אגוזים
עוף אגוזים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, חרדל דיז'ון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד, עוגיות אגוזי לוז עם אגוזי לוז קרם חמאה, ו עוף אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תיל על תבנית אפייה; מעיל עם ספריי בישול.
מערבבים חרדל וביצה בצלחת רדודה, ערבוב עם מקצף.
שלב פנקו, אגוזי לוז, ומרווה בצלחת רדודה.
מפזרים עוף באופן שווה עם 1/4 כפית פלפל ומלח. לטבול עוף בתערובת ביצה; לדלות בתערובת panko, לחיצה לדבוק.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כף שמן זית למחבת, ומערבלים למעיל.
מוסיפים עוף ומבשלים 2 דקות בכל צד או עד להשחמה.
מניחים עוף על מתלה מוכן, ואופים ב 425 במשך 12 עד 15 דקות או עד שנעשה.
לנגב מחבת עם מגבת נייר; לחמם על חום בינוני.
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף שאלוט; לבשל 1 דקה או עד מכרז.
להוסיף 1/4 הנותרים פלפל כפית, ציר עוף, נמל, חמוציות; להביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך; מבשלים 4 דקות או עד הנוזל מצטמצם בחצי.
מוסיפים חומץ בלסמי וחמאה למחבת, מערבבים עד שהחמאה נמסה. תערובת פורט כפית על עוף.