קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

עוף אסייתי עם רוטב תפוזון

עוף אסייתי עם רוטב תפוזון
עוף אסייתי עם רוטב תפוזון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, מים, זנגביל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השקדים רסיסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד Ganache אבוקדו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: חזה עוף עם קומקווט-רוטב דבש, רוטב תפוזון, ו בנות לוח שנה חמוציות חמוציות ורוטב קומקווט עם יציאה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. מקפלים כנפיים של עוף על הגב עם טיפים נוגעים. לקשור או לשפד מקלות תיפוף לזנב.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים עוף, חזה למעלה, על המדף במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר אז קצה הוא בחלק העבה ביותר של שריר הירך הפנימי ואינו נוגע העצם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
הצלי חשף 45 דקות. בקערה קטנה, מערבבים שרי, רוטב סויה ואבקת שום; מברשת על עוף. הצלי שנחשף כ-45 דקות יותר, צחצוח פעם או פעמיים בתערובת שרי, עד שהמדחום קורא 82° ומיץ הוא כבר לא ורוד כאשר מרכז הירך נחתך. בטל כל תערובת שרי שנותר
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הסר זרעים מן kumquats. בסיר 1 ליטר, מערבבים מיץ תפוזים, ריבה תפוזים, מיץ לימון וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
מרמלדה כתומהמרמלדה כתומה
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
KumquatKumquat
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
חום לרתיחה. בקערה קטנה, לערבב מים קורנפלור; מערבבים לתוך תערובת מיץ תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. מרתיחים ומערבבים על 1 דקה או עד מעובה. מערבבים קומקווט, שקדים וליקר.
מרכיבים שתצטרך
KumquatKumquat
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
(מקרטון)(מקרטון)
7
מגישים עוף ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.