עוף אסייתי עם רוטב תפוזון
עוף אסייתי עם רוטב תפוזון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, מים, זנגביל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השקדים רסיסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד Ganache אבוקדו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: חזה עוף עם קומקווט-רוטב דבש, רוטב תפוזון, ו בנות לוח שנה חמוציות חמוציות ורוטב קומקווט עם יציאה.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. מקפלים כנפיים של עוף על הגב עם טיפים נוגעים. לקשור או לשפד מקלות תיפוף לזנב.
מניחים עוף, חזה למעלה, על המדף במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר אז קצה הוא בחלק העבה ביותר של שריר הירך הפנימי ואינו נוגע העצם.
הצלי חשף 45 דקות. בקערה קטנה, מערבבים שרי, רוטב סויה ואבקת שום; מברשת על עוף. הצלי שנחשף כ-45 דקות יותר, צחצוח פעם או פעמיים בתערובת שרי, עד שהמדחום קורא 82° ומיץ הוא כבר לא ורוד כאשר מרכז הירך נחתך. בטל כל תערובת שרי שנותר
הסר זרעים מן kumquats. בסיר 1 ליטר, מערבבים מיץ תפוזים, ריבה תפוזים, מיץ לימון וג ' ינג ' ר.
חום לרתיחה. בקערה קטנה, לערבב מים קורנפלור; מערבבים לתוך תערובת מיץ תפוזים.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. מרתיחים ומערבבים על 1 דקה או עד מעובה. מערבבים קומקווט, שקדים וליקר.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.