עוף אפוי פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף אפוי פריך. מנה אחת מכילה עד 96 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 1262 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חלב, אורגנו, שמנת של מרק פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו עוף אפוי פריך, עוף אפוי פריך, ו עוף אפוי פריך (מתכונים דומים).
הוראות
סדר מתלה בשליש העליון של התנור. מחממים תנור ל-425F.
בקערה גדולה, להקציף יחד מרק, חלב ופסטו.
מערבבים פירורי לחם, אורגנו, מלח ופלפל בקערה אחרת. לטבול חתיכות עוף בתערובת מרק ולאחר מכן לגלגל בפירורים, ציפוי היטב.
מניחים את עור העוף בצד על תבנית אפייה גדולה ורדודה.
עוף צלוי בשליש העליון של התנור עד זהב פריך על גבי מבושל דרך, כ 45 דקות.