עוף אפרסק
עוף אפרסק היא מנה עיקרית שמגישה 4. תמורת 1.94 דולר למנה , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 478 קלוריות , 43 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם יש לכם שימור אפרסק, מרק עוף, פסטה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). נסו עוף עם סלסה אבוקדו אפרסק , שטרודל תפוחים או אפרסק , ובטי אפרסק אוכמן (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים את האפרסקים, שומרים מיץ. בקערה קטנה מערבבים עמילן תירס ומיץ שמור עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים שימורים ויין; לְהַפְרִישׁ.
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את פירורי הלחם, הגבינה, המלח והפלפל.
מוסיפים עוף, חתיכה אחת בכל פעם, ומנערים לציפוי. במחבת גדולה, מבשלים עוף ב-1 כף חמאה על אש בינונית במשך 4-6 דקות מכל צד או עד שמיצי העוף צלולים.
באותה מחבת ממיסים את יתרת החמאה. מערבבים את תערובת התירס ומוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מוסיפים עוף ואפרסקים; לחמם דרך.
מפזרים בצל; להגיש עם פסטה.