עוף, ארוגולה, וצנון פיצה
עוף, ארוגולה, ופיצה צנון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 2061 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא פלפל, חרדל דיז'ון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צנון אדום ומרק ארוגולה, ארוגולן וסלט צנון, ו פיצה ארוגולה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תבנית אפייה בתנור. מחממים תנור ל 475 (לשמור על תבנית אפייה בתנור כפי שהוא מתחמם).
מברשת קרום עם 1 כף שמן זית; פיצה העליון באופן שווה עם עוף מגורר גבינת ריקוטה.
מפזרים גבינת עיזים, פלפל שחור ופלפל אדום. בזהירות במקום פיצה על תבנית אפייה שחומם מראש; אופים ב 475 במשך 10 דקות.
שלב חומץ יין לבן, נשאר 1 כף שמן זית, חרדל דיז ' ון בקערה בינונית, ערבוב עם מקציף.
מוסיפים ארוגולה ופרוסות צנון; לזרוק מעיל. פיצה למעלה עם תערובת ארוגולה.
חותכים את הפיצה ל8 טריזים.