עוף גבינת פימיאנטו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 34 דקות. גשו לסופר וקנו בייקון מעושן מאפלווד, מיץ לימון, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו חזה עוף ממולא בגבינת פימיאנטו, פימיאנטו גבינה-עוף מטוגן ממולא, ו פימיאנטו גבינה-עוף ממולא ובקשה לעזרה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מבשלים בייקון במחבת גדולה וחסינה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר בייקון, שמירה על שאריות במחבת; בייקון קראמבל.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים בייקון, הבא 6 מרכיבים, ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
חותכים חריץ רחב 1 אינץ ' לקצה העבה של כל חצי שד; בזהירות לחתוך למרכז העוף כדי ליצור כיס עמוק. מחלקים את תערובת הגבינה באופן שווה בין הכיסים. מאובטח עם מרים מעץ.