עוף בגריל, אפרסק וסלט ארוגולה
עוף בגריל, אפרסק וסלט ארוגולה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפרסקים, שמן זית, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפרסקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל כמו אפרסקים עוגה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. נסו סלט אפרסק בגריל וחלומי עם ארוגולה, סלט אפרסק בגריל & ארוגולה עם ויניגרט צ'ייב, ו עוף בגריל-סלט ארוגולה עם סלסה עגבניות בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד 4 כפות. שמן, חומץ, שאלוט, חרדל ו 1/2 כפית. מלח.
מברשת אפרסקים עם 1 כפית. שמן. גריל, צד שטוח למטה, עד התחמם דרך, על 4 דקות.
מברשת עוף משני הצדדים עם הנותרים 2 כפית. שמן ומפזרים מלח. גריל עד מבושל דרך, מפנה פעם אחת, על 8 דקות בסך הכל.
חותכים עוף לפרוסות אלכסוניות דקות.
חותכים אפרסקים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
בקערה גדולה, לזרוק ירקות עם רוטב. מחלקים ירקות בין צלחות הגשה, העליון עם חצאי אפרסק ופרוס עוף, ומגישים.