עוף בגריל ברוטב ברביקיו מהיר
המתכון עוף בגריל עם רוטב ברביקיו מהיר מוכן בערך 35 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור יום העצמאות. אם יש לכם מלח, פלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו עוף בגריל איטלקי ברביקיו, [סקירה-מוצר] ספידי מלזי עוף קארי (ft. A1 בשר מיידי קארי רוטב), ו רוטב ברביקיו טבעוני תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את השמן בסיר בינוני על חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את הבצל ואת הפלפל הירוק; מבשלים 5 דקות, ערבוב, עד מתרכך. מערבבים ברוטב ברביקיו. מבשלים במשך 3 דקות כדי להתחמם דרך ולמזג טעמים, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים את העוף וכוס 1 של הרוטב בשקית ניילון zip-top גדולה; להעיף למעיל. להשרות במקרר במשך 10 דקות או עד 2 שעות.
הסר את העוף מן המרינדה; להשליך את המרינדה הנותרים ואת התיק.
מניחים את העוף על גריל משומן על גחלים בינוניים חמים; מבשלים 12 דקות, הופך פעם אחת.
מגישים עוף עם רוטב ברביקיו הנותר.