עוף בגריל לבנים
עוף בגריל לבנים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 113 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אורגנו, מלח, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו עוף בגריל מתחת ללבנה, עוף בגריל מתחת ללבנה, ו עוף הדר בגריל מתחת ללבנה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר צוואר ו giblets מתרנגולות, תרנגולות, או שליו אם נוכח; שמור לשימוש אחר או להשליך. משוך את ולהשליך כל גושי שומן מציפורים. עם מזמרה עוף או מספריים מטבח, לחתוך לאורך צד אחד של עמוד השדרה על כל ציפור, חיתוך לחלוטין לשניים; עבור תרנגולות, לחתוך לאורך הצד השני של עמוד השדרה, כמו גם להשליך backbones. יש לשטוף את הציפורים היטב להתייבש. למשוך ציפורים לפתוח ולהגדיר את צד העור על משטח שטוח; עם היד שלך, הקש ציפורים כדי לשטח.
בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ', מערבבים מיץ לימון, פטרוזיליה, שמן זית, שום, בזיליקום, אורגנו, פלפל, פתיתי צ ' ילי, ומלח 1/2 כפית. לשפשף תערובת בכל רחבי ציפורים.
מקום צלחת, חופפים וערימה לפי הצורך. כיסוי וצינה לפחות 30 דקות או עד 1 יום.
הגדר ציפורים, צד העור למטה זה לצד זה, על סעיף 12 על 17 אינץ ' של גריל ברביקיו משומן על מיטה מוצקה של גחלים בינוניות או חום בינוני על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמת הגריל רק 4 עד 5 שניות). הגדר 12 על 17 אינץ מחבת קלייה, בצד ימין למעלה, על ציפורים. להפיץ 4 לבנים נקיות (5 עד 6 lb. כל) באופן שווה במחבת (ראה הערות).
מכסים גריל ומבשלים עד העור הוא השחמה היטב( מחבת להרים לבדוק), על 20 דקות עבור תרנגולות, 18 דקות עבור תרנגולות, ו 12 עד 15 דקות עבור שליו.
הסר מחבת משוקלל, עם מרית רחבה, להפוך ציפורים מעל. מכסים גריל ומבשלים ללא מחבת משוקלל עד בשר בעצמות הירך הוא כבר לא ורוד (לחתוך כדי לבדוק), 5 עד 10 דקות יותר עבור תרנגולות ותרנגולות, 2 עד 5 דקות עבור שליו.
מעבירים ציפורים, עור כלפי מעלה, למגש. עם סכין או מזמרה עוף, לחתוך תרנגולות לרבעים ותרנגולות לחצאים אם תרצה בכך.
מגישים עם טריזי לימון לסחוט על ציפורים.