עוף בגריל עם ויניגרט ג'ינג'ר חריף
עוף בגריל עם ויניגרט ג'ינג'ר חריף עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מתאים ל-4 מנות. תמורת $2.97 למנה, מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 480 קלוריות, 50 גרם חלבון ו-19 גרם שומן למנה. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 22 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם תערובת סלאו קול, שמן בוטנים, רוטב סויה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 84%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוף בגריל עם ויניגרט ג'ינג'ר חריף, עוף בגריל חריף עם סלט שעועית (ווויניגרט כמון), ועוף ג'ינג'ר דביק, מתוק ומתובל בגריל.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מצפים מחבת גריל או מחבת פסים בתרסיס בישול ומניחים על אש בינונית-גבוהה לחימום מוקדם. מתבלים את שני צידי העוף במלח ופלפל שחור.
מניחים את העוף על מחבת חמה ומבשלים 3 עד 5 דקות לכל צד, עד שהוא מוכן.
בקערה קטנה, מערבבים יחד יין אורז, שמן צמחי, משחת וואסבי, חרדל חם וג'ינג'ר. לְהַפְרִישׁ.
מחממים שמן שומשום במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את תערובת הסלאו ורוטב הסויה ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד שהוא נבול.
מסדרים עטיפות וונטון על משטח שטוח. מעל כל עטיפה 1 כפית גדושה של תערובת סלאו. משוך את הצדדים כלפי מעלה וצבוט את האמצע יחד, יוצר ארנק.
מחממים שמן בוטנים במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים ארנקים ומבשלים דקה אחת, עד שהתחתית מזהיבה.
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה. מכסים ומאדים 3 עד 5 דקות, עד שהארנקים רכים ושקופים.
מגישים 4 מחצאי חזה העוף עם כל הוויניגרט בכף מעל וכל ארנקי הקבצן בצד. שמור את שאר העוף לסטרוגנוף, אם רוצים.