עוף בגריל עם זיגוג ענבים טרי
עוף בגריל עם זיגוג ענבים טרי דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו ענבים, שמן זית, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חציל בגריל וסלט גבינת מנצ'גו עם בזיליקום טרי וזיגוג פלפל בלסמי-שחור, עוף ים תיכוני בגריל (או טופו) ושיפודי ענבים, ו עוף בגריל עם תפוזים, ענבים וסלסה פטה.
הוראות
כדי להכין זיגוג, מניחים ענבים בבלנדר; תהליך עד חלקה.
מחממים 2 כפיות שמן בסיר על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מכסים ומבשלים 10 דקות.
להוסיף שום; לכסות ולבשל 3 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים ענבים מחית, חומץ, רוטב סויה, סוכר, ו 1 כפית רוזמרין; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד עבה מעט. מגניב במקצת.
מניחים תערובת ענבים בבלנדר; תהליך עד חלקה. תניח בצד.
כדי להכין עוף, מברשת 1 כף שמן על עוף; מפזרים 2 כפיות רוזמרין, פלפל, ומלח.
מניחים עוף על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול; כיסוי וגריל 25 דקות או עד לסיום, מפנה ושופכים לעתים קרובות עם זיגוג ענבים.
מקשטים עם עלי רוזמרין, אם תרצה.