אם יש לך מירין, בוק צ'וי, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף בזיגוג חרדל עם ארוגולן ובוק צ'וי, בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, ו שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי.
הוראות
1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה, מערבבים את החרדל עם המים, מירין, 1 כפית סויה 1/2 כפית סוכר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
במחבת חסינת ovenproof, חום 1 כף השמן. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה עד להזהבה, 2 דקות. הפוך את העוף והמברשת עם החרדל; העבר לתנור וצלה במשך 8 דקות, או עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
להעביר את העוף ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות; פרוסה. מחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בינתיים, קיטור בוק צ ' וי במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
6
ניקוז; טפיחה יבשה. באותו מחבת, חום 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיף את הצד לחתוך בוק צ ' וי למטה ומבשלים על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד השחמה, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
8
מעבירים למגש, מתבלים במלח ופלפל. תארגן את העוף מעל הבוק צ ' וי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בוק צ ' וי.
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
בקערה, לטאטא את החומץ עם השמן הנותר, רוטב סויה וסוכר; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מוסיפים את ארוגולה וזורקים; מסדרים את העוף ומגישים.