עוף בזיגוג חרדל עם ארוגולה ובוק צ'וי
אם יש לך מירין, בוק צ'וי, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף בזיגוג חרדל עם ארוגולן ובוק צ'וי, בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, ו שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי.
הוראות
בקערה, מערבבים את החרדל עם המים, מירין, 1 כפית סויה 1/2 כפית סוכר.
במחבת חסינת ovenproof, חום 1 כף השמן. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה עד להזהבה, 2 דקות. הפוך את העוף והמברשת עם החרדל; העבר לתנור וצלה במשך 8 דקות, או עד מבושל דרך.
להעביר את העוף ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות; פרוסה. מחק את המחבת.
בינתיים, קיטור בוק צ ' וי במשך 5 דקות.
ניקוז; טפיחה יבשה. באותו מחבת, חום 1 כף השמן.
מוסיף את הצד לחתוך בוק צ ' וי למטה ומבשלים על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד השחמה, 3 דקות.
מעבירים למגש, מתבלים במלח ופלפל. תארגן את העוף מעל הבוק צ ' וי.
בקערה, לטאטא את החומץ עם השמן הנותר, רוטב סויה וסוכר; מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את ארוגולה וזורקים; מסדרים את העוף ומגישים.